Google PlusFacebook
ПГ "Иван Сергеевич Аксаков"
Профилирана гимназия град Пазарджик

Организация на дейностите за периода 13.04 - 16.04.2020 г.

Уважаеми ученици и родители,

   Вече четири седмици учителите от ПГ "Иван С.Аксаков" полагат огромни усилия да органидират и провеждат качествено и ефективно обучение в електронна среда.Независимо от някои трудности в началото на периода с всеки изминат ден качеството на общата ни работа се подобрява .Благодаря на всички ученици, които отговорно участват в обучението от разстояние в електронна среда.Благодаря на родителите за сътрудничеството и старанието заедно да преминем през този труден период.Благодаря на всеки един от колегите за неуморния труд, за усилията да стигне до всеки ученик, за въобръжението и творчеството , за да бъдат заниманията интересни,полезни и ефективни!

   През  периода 13.04. - 16.04.2020 г работата ни ще бъде организирана в по облекчен режим.За учениците от 12 клас дните 13.04.,14.04. и 15.04.2020 ще бъдат учебни.Графикът за техните занимания е публикуван в рубриката "Графици".На 16.04.2020 сме предоставили възможност на зрелостниците за групови и индивидуални консултации по предметите за ДЗИ.

    За учениците от 8 до 11 клас включително сме организирали възможност за занимания в групите по интереси, групите по проект "Сто лица - едно училище" както и участващите в Програма "Училище посланик на ЕП".В четвъртък в ЧК ще имате възможност да се насладите на виртуални разходки в български и световни културни институции.Дневната ви заетост е до 4 часа.

     Конкретното разписание на дейностите може да видите в публикувания в рубриката "Графици" График на дейностите за периода 13.04. - 16.04.2020 г.Класните ръководители ще се свържат с вас и ще ви дадат допълнителни разяснения.

Скъпи ученици, 

  Насърчавам ви да си останете у дома и да използвате времето за полезни дейности,които развиват вашите силни страни.Не забравяйте, че като останете вкъщи вие спасявате живот.Бъдете разумни и отговорни.Ние,вашите учители вярваме във вас!

Уважаеми родители,

   Разчитаме на Вашия авторитет пред децата Ви , за да се вслушат в съветите Ви и да не предприемат излизания навън и събиране с приятели.Личният пример е много важен затова дайте им Вашия силен пример на отговорно поведение към семейството и обществото.Всички заедно си останете вкъщи и бъдете здрави!

Пожелавам ви светли празници !

И.Ваклинова 

Директор на ПГ "Иван С.Аксаков"