Google PlusFacebook
ПГ "Иван Сергеевич Аксаков"
Профилирана гимназия град Пазарджик

Вицепремиерът г-н Томислав Дончев гост в инициативата "Европа споделена с вас" на младшите посланици от ПГ "Иван С.Аксаков"

   На 26.02.2021 година младшите посланици от ПГ "Иван С.Аксаков" приветстваха с "Добре дошли" вицепремиерът на Р България г-н Томислав Дончев.Срещата се състоя във виртуалното пространство на платформа Тиймс и е първата за годината в инициативата "Европа споделена с вас".Макар и във време на пандемия младшите посланици продължават да изпълняват своите планирани дейности и инициативи. В един сърдечен и непринуден разговор господин Дончев отговори на въпросите на младшите посланици, насърчи ги да не престават да учат, да бъдат активни млади хора , които смело да следват мечтите си, да бъдат дръзки в отстояването на правата си.

    В срещата се включиха зам.областните управители на област Пазарджик г-н Кожухаров и г-н Белчев, началникът на РУО Пазарджик ,г-жа В.Кайтазова,ст. експертът по обществени науки в РУО Пазарджик г-жа В.Апостолова, директорът на ОИЦПазарджик г-н Пешалов, директорът на ПГТ "А.Константинов "Велинград г-жа Байлова , учителите и учениците от ПГ "Иван С.Аксаков".